Wie is Tennisbouw?

Tennisbouw Nederland B.V. is al meer als 30 jaar uw partner in sport sinds 1 januari 1975 vroeger vanuit Capelle aan de IJssel maar vanaf juli 2001 is zij gevestigd in Zuid Oost Brabant, onze locatie is echter niet van toepassing op ons werkgebied want wij werken door heel Nederland.

Tennisbouw Nederland B.V. is een echt familiebedrijf met Harry Pluim als directie en uw aanspreekpunt wat betreft aanleg en renovatie van tennisbanen, zijn dochter Majella Pluim is op kantoor aanwezig om ook administratief alles op rolletjes te laten lopen, tevens verzorgt zij de verkoop van inrichtingsmaterialen voor diverse type sportvelden voor Pluim & Sports, Tennisbouw  en Pluim & Sports zijn dus meer dan alleen tennis, ook voor het leveren en monteren van voetbaldoelen of volleybalpalen kunt u bij ons terecht.

Tennisbouw Nederland BV is sinds 2003 aangesloten bij de Vereniging van Tennisbaanbouwers Nederland, de VTN, tevens worden alle banen die wij aanleggen gekeurd door de ISA Sport, hiermee kunnen wij dus de allerbeste kwaliteit garanderen.

Uiteraard is niet alleen kwaliteit belangrijk ook de prijs speelt vaak een grote rol bij het aanleggen of renoveren van tennisbanen, door een scherpe inkoop, strakke planning en een concurrerende calculatie is het altijd even de moeite waard om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Tennisbouw is er voor Gemeenten, Verenigingen maar ook voor particulieren, voor de aanleg en renovatie van tennisbanen maar ook voor de inrichting van diverse type sportvelden.

Tennisbouw is UNIEK in het leveren en PLAATSEN van alle inrichtingsmaterialen voor uw sportpark.

Ondanks het gebruik van hoogwaardige materialen heeft een tennisbaan regelmatig onderhoud nodig.
Het service team van Tennisbouw komt desgewenst met speciale apparatuur langs om dit voor u te verzorgen, of u te adviseren.

Wilt u meer informatie over Tennisbouw of over wat wij voor u kunnen betekenen? Kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

I.v.m. tekorten aan grondstoffen lopen de prijzen en levertijden flink op, bel voor actuele levertijden.

Sluit popup

Share This