Ons team

Wij zijn Tennisbouw Nederland B.V.!
Ons bedrijf bestaat uit mensen met verschillende visies en ervaringsgebieden, dit gecombineerd maakt het tot een supersterk team,  dit “superteam” bestaat uit;

Harry Pluim, een bekende naam in de sportwereld, als directeur van Tennisbouw Nederland B.V. en meer dan 30 jaar sportervaring heeft hij de meeste ervaring en kennis van de producten.

Majella Pluim brengt een jonge en frisse kijk op zaken zoals productontwikkeling en marketing, zij bedenkt  nieuwe acties en verzorgt het contact met de klanten als Sales Binnendienst, hiernaast verzorgt ze ook de beurzen die Tennisbouw bezoekt en zorgt zij ervoor dat de webshop goed wordt beheerd en dat de bestellingen die online worden geplaatst ook nog dezelfde dag verwerkt worden. Ook neemt zij de administratie voor haar rekening.

Het team ondersteunt elkaar in de verschillende takken van het bedrijf, niet alleen vanuit een praktisch oogpunt (het kunnen vervangen van elkaar bij afwezigheid) maar ook om het maximale uit Tennisbouw te kunnen behalen door verschillende oogpunten met elkaar te combineren.

Wij hebben allemaal een passie voor sport en adviseren en begeleiden dan ook graag bij het realiseren van uw plannen!

 

I.v.m. tekorten aan grondstoffen lopen de prijzen en levertijden flink op, bel voor actuele levertijden.

Sluit popup

Share This