Tennisbouw Nederland B.V. is al meer als 45 jaar uw partner op tennisgebied.

Wij bieden alle verschillende soorten banen aan die er op de markt te verkrijgen zijn, of het nu gaat om Matchclay, Gravel, smashcourt kunstgras of Padelkooien.

Omdat wij als Tennisbouw Nederland overtuigd zijn van een goede kwaliteit van de banen zijn wij sinds 2003 aangesloten bij de Vereniging van Tennisbaanbouwers Nederland, de VTN en sinds 2023 van de VPN (Vereniging van Padelbaanbouwers Nederland), tevens worden alle banen die wij aanleggen gekeurd door de ISA Sport, hiermee kunnen wij dus de allerbeste kwaliteit garanderen voor u als club.

Uiteraard is niet alleen kwaliteit belangrijk ook de prijs speelt vaak een grote rol bij het aanleggen of renoveren van tennisbanen, door een scherpe inkoop, strakke planning en een concurrerende calculatie is het altijd de moeite waard om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Ondanks het gebruik van hoogwaardige materialen heeft een tennisbaan regelmatig onderhoud nodig.
Het service team van Tennisbouw komt desgewenst met speciale onderhoudsapparatuur langs om dit voor u te verzorgen, of u te adviseren.

Wilt u meer informatie over Tennisbouw of over wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Add to cart